Душко не сака да знае и не сака да види што објавува Јелена на социјалните мрежи

Јелена Карлеуша е во брак до фудбалерот Душко Тошиќ и имаат две ќерки.

Иако досега имаа неколку брачни кризи, тие успеаа да ги надминат.

Но за тоа како реагира Душко за нејзините провокативни изаданија споделени преку фотографии на социјалните мрежи, Јелена истакнала дека тој одамна одлучил да не гледа што објавува таа на Инстаграм.

„Не сака да знае, не сака да види. Тој ме запозна како домаќинка која никогаш не се облекуваше провокативно и тогаш се случи неверојатна промена“, заклучи пејачката и истакна дека е апсурдно да ја прогласуваат за најдобро облечена кога таа често речиси и не носи облека не себе.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e