Андреа не влезе во финалето на „Евровизија“

Андреа Коевска која на втората полуфинална вечер на „Евровизија“ настапи со песната „Circles“ на Александар Масевски, не се пласира во големото финале закажано за в сабота, 14. мај.
Нашата претставничка Андреа имаше моќен настап со одлична изведба на песната со многу емоции.

Во финалната вечер влегоа Белгија, Чешка, Азербајџан, Полска, Финска, Естониија, Австралија, Шведска, Романија и секако, Србија, која се смета за кандидат и за висок пласман.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e