Ана Севиќ го тужи Дарко Лазиќ: Еве што сака да докаже

Пејачката Ана Севиќ наводно ќе го тужи поранешниот сопруг Дарко Лазиќ, бидејќи сака да ја брани својата улога и да докаже дека не е вистина тоа што го кажа пејачката.

Имено, Лазиќ истакна дека не ја видел својата ќерка Лорена една година поради Ана, а потоа Севиќ на својот профил на Инстаграм објави преписка со Дарко и фотографии со датуми кои сведочат дека нивната ќерка пред неколку месеци била со нејзиниот татко во Бресташ.

Односот меѓу поранешните партнери од разводот наводно не е добар, а според изворот, Ана не сака да чуе од поранешниот сопруг дека е лоша мајка која го спречува нејзиниот татко да го гледа детето.

– Врската помеѓу Ана и Дарко од разводот не е добра, но таа веќе подолго време се обидува да игнорира сè што прави и да каже дека малата Лорена не би чувствувала дека има дури и најмал проблем. Иако се чинеше дека Дарко ќе ја поштеди глупоста од Ана и ќе ја глуми жртвата додека е бремена, се покажа дека таа немаше почит кон ништо – рекол изворот за Ало.

– Таа се шокираше кога и рекоа дека тој за својата ќерка рече дека не ја видел цела година и тоа многу ја потресе, па затоа таа реши да стави крај на простувањето и конечно да му покаже дека ги преминал сите граници – вели изворот и додава:

– Можеше да се бори со години сама и да заработи за сè што и треба на нивната ќерка, но повеќе не сака да чуе колку е лоша мајката што го спречува нејзиниот татко да го гледа детето. Особено што таа беше таа што го принуди Дарко да ја види Лорена, кога вешто ја избегнуваше и кога сè му беше поважно.

Ниту целта на тужбата е пари, а како што се наведува, таа сака да го брани својот дел и да докаже дека нејзиниот поранешен сопруг не ја зборува вистината.

– Во тужбата што ќе ја поднесе до крајот на неделава, Ана не бара пари, туку достоинствено да го брани својот дел и да докаже дека Дарко излажал сè што рече – заклучи изворот.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e