Заев: Вложуваме во младите за да останат и да ја градат својата земја (ВИДЕО)

Вложуваме во младинскиот капитал за да ја зголемиме продуктивноста и да овозможиме услови младите тука да останат, да ја градат и развиваат својата земја. Младите ни се сѐ!, пишува премиерот Зоран Заев на својот Фејсбук профил.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e