Заев: Донесена е одлука за кризна состојба

Премиерот Зоран Заев за ТВ21 истакна дека донесена е одлука за воведување на кризна состојба на Управувачкиот комитет.

„Донесена е одлука за кризна состојба за 30 дена на управувачкиот комитет, а утре сабајле во 08:30 часот ќе се одржи седница на Влада и ќе се донесе одлуката“, посочи Заев за ТВ21.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e