(ВО ЖИВО) Прес-конференција на Заев за презентација на четвртиот пакет економски мерки

Проследете ја во живо прес-конференцијата на претседателот на Владата Зоран Заев за презентација на четвртиот пакет економски мерки.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e