(ВИДЕО) Ковачевски: Успеавме, просечната плата надмина 30.000 денари

Премиерот Ковачевски преку видео обраќање се заблагодари на сите владини претставници во овој и минатиот мандат за трудот кој го вложиле во реализација на едно од најважните ветувања на Владата, просечна плата од над 30.000 денари.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e