(ВИДЕО) Јанчев: Само со работење во интерес на сите граѓани, може да се постигне добар резултат во општеството

По партиските препукувања на денешната седница на советот на општина Кавадарци, градоначалникот Митко Јанчев јавно апелираше сите да ги надминат партиските интереси и нагласи дека само со работење во интерес на сите граѓани, може да се постигне добар резултат во општеството.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e