(ФОТО) Змии во општина Аеродром

Читател на Либертас испратил фотографии до редакцијата на кои се гледа преслечена кожа од змија, на булеварот Трета македонска бригада во скопската општина Аеродром.

Фотографиите се направени спроти Супер Тинекс, веднаш до автобуската постојка во правец кон центар.

IMG_20190626_112539-670x503 IMG_20190626_112458-670x503 IMG_20190626_112415-670x503

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e