Бочварски: Животот и здравјето на граѓаните е пред се`

-Денеска заедно со припадници на АРМ успеавме да пристапиме до с. Почивало каде што имаше две дечиња кои мораа веднаш да се хоспитализираат. Ова планинско село се наоѓа на 22 километри од Штип и е многу тешко пристапно во зимски услови.  Животот и здравјето на граѓаните е пред се, напиша на Фејсбук, градоначалникот на Штип, Благој Бочварски.

28378442_10210374365267068_1667021341195813486_n

28279743_10210374364307044_7334017862165678235_n

28277143_10210374366147090_1430646637840743633_n

28276755_10210374365587076_3782865900519760353_n

28276518_10210374364467048_5635383803560022840_n

28168738_10210374365067063_3793958735471474422_n

28168474_10210374364787056_47309868072516839_n

28168427_10210374366667103_1261014461743230252_n

28167987_10210374365827082_3780691505347680418_n

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ