(01.03.2024г) МИНИСТЕРОТ НИКОЛОВСКИ ГОСТИН НА ТВ ТЕРА ВО 20:55ч

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски кој денеска е во работна посета на Битола и земјоделците од битолскиот регион, вечерва во 20:55 часот ќе гостува на ТВ ТЕРА.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e