Какви чоколади сакате? Одговорот многу кажува за вас!

Скоро да не постои некој што не сака чоколадо, но освен преференциите за вкусот и за разните додатоци, изборот на чоколадите кои најмногу ги сакаме открива и по нешто за нашиот карактер.
Млечно чоколадо
Ова е омилено на повеќето луѓе. Ако ви е омилено и вам, веројатно сакате фудбал, поп музика и комедии. На секого му се пикате под кожа и му прираснувате при срце. Да можат, луѓето околу вас би скандирале извикувајќи го вашето име, но знаат дека тоа може да биде иритирачки за другите луѓе, па се задоволуваат со кратки „О, Боже“ воздишки секој пат кога ќе влезете во просторијата.
Чоколадо со лешник
Вие сте префинета личност. Сакате луксуз, класична музика и романтични филмови. Исто така сте вљубеници во порцеланот, автомобилските олдтајмери и виолината.
Чоколадо со карамела
Чувствителни гулапчиња. Љубители сте на животните, поп музиката и романтичните филмови. На луѓето им е потребно малку повеќе време за да ве запознаат, но штом еднаш го откријат вашиот карактер, сфаќаат дека всушност сте голема душа. Сакате да приредувате убави изненадувања за вашите блиски луѓе. Секогаш се водите според срцето и неретко плачете кога гледате емотивни филмови.

Крцкаво чоколадо со бисквити
Ова е избор на енергичните личности. Сакате шопинг, танцување и акциони филмови. Полни сте со енергија, секогаш имате нешто што треба да направите, да завршите или со некого да пиете кафе. Секогаш наоѓате начин да се опуштите и да избегнете стрес. Неретко ве опоменуваат во кино салите дека сте бучни.
Чоколадо со лешник и со овошје
Вие сте таинствена личност. Сакате книги, музика и трилери. На прв поглед делувате како многу отворена и директна личност, но под површината криете многу сочни тајни. Без разлика колку другите ве провоцираат да им откриете некоја тајна, вие не се давате, сè додека вашиот соговорник прв не ја открие својата.
Чоколадо со ментол
Живи личности со немирен дух. Сакате фестивали, рокенрол, драми. Одличен советник сте и луѓето секогаш прво се сетуваат на вас кога им е потребен разговор и помош. Вас не ве држи место. За вас важи изреката „Не се работи за тоа што ќе кажеш, туку како ќе го кажеш“.
Чоколадо со печени бадеми
Вие сте мудра личност. Учени сте, сакате технологија, класична музика и документарци. Луѓето ви љубоморат. Постојано се прашуваат како сте станале толку паметни, но секогаш доаѓаат до истиот заклучок дека едноставно сте такви. Растурате во сите друштвени игри.
Темно чоколадо
Вие сте свесни за важноста на здравјето. Вашата цел е да бидете фит и да го искористите максимумот од секој ден. Од вас луѓето бараат совет кога е во прашање исхраната, но и потенцијалниот партнер. Вашето мото е „Изгледај убаво за да се чувствуваш убаво“.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e