(ВИДЕО) Храбри студенти против напаѓач со нож

Вчера во градот Алпхен во дворот на факултетот „Скала“ студентите беа принудени да се справат со напаѓач кој со себе имал два ножа и се обидел да ги нападне.

Видеото објавено на YouTube покажува човек во боречка положба, кој носи два ножа и се обидува да се пресмета со поголема група на студенти кои му се спротиставија со тоа што фрлаа со ранците кон него и го принудија напаѓачот да избега.

Извор: Цивил

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ