Жерновски: Заев е лидер кој носи храбри визионерски одлуки и тогаш кога е најтешко

Претседателот на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија, Зоран Заев, е мандаторот за состав на новата Влада која и во наредните четири години ќе ја води државата напред

Заев докажа дека знае како може и како треба да се биде лидер, кој носи храбри визионерски одлуки и тогаш кога е најтешко.
Убеден сум дека со истата решителност и посветеност ќе ја предводи Владата во следниот стабилен четиригодишен мандат, создавајќи развојна економија во државата, како и рамноправно општество за сите граѓани кои живает во неа.

Нека ни е со среќа и успех!
ФБ статус на Андреј Жерновски

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e