Универзална сала бара некое подобро, пофункционално решение

УНИВЕРЗАЛНА САЛА буди незаборавни спомени…

Исто како и многу куќи, станови, автомобили и друг имот што сме ги имале во животот… Но и сме ги менувале во животот… Барајќи некое подобро решение… И пофункционално!

ФБ статус на Ацо Лукароски

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e