Смилков: Заев 15 години ја донира платата на социјално загрозени фамилии, а Мицкоски не се откажува од плата и со фамилијата донираше 30.000 евра во вмро

Зоран Заев, 15 години не зима плата, ја донира на социјално загрозени фамилии и периодов донираше огромна бројка хуманитарни пакети!

мицковски, не се откажува 2 месеци од професорката плата, со фамилијата донираше 30.000 евра во вмро!

Nма разлика, а?

ФБ статус на Круме Смилков

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ