Смилков за Трипуновски: На грбот на земјоделците си зема апанажа 6 месеци, а ги лажеше дека не се бори за фотелја и лични бенефити

Пропали политичар Цветко, во кампања ги лажеше земјоделците дека не се бори за фотелја и лични бенефити, а штом заврши кампањата си поднесе барања и ете го ќе си зема апанажа 6 месеци на грбот на земјоделците, а ќе си седи дома! Вмровците беа и останаа хоштаплери!
Smilkov Smilkov1

Твит на Круме Смилков

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e