Шилегов: Ќе му ја исполниме желбата на Груевски да биде затворен и изолиран?

Си направил просторија во која што ќе можел подолго време да седи затворен и изолиран од надворешниот свет. Обезбеден !!!

Важи де.

Ќе му ја исполниме таа желба.

Фејсбук статус на Петре Шилегов, пратеник во Сопбрание на РМ.

Претпоставуваме дека статусот е упатен кон поранешниот премиер и лидер на ВМРО – ДПМНЕ, Никола Груевски за кој од пред неколку дена се дозна дека во зградата на владата има направено специјален тунел кој би служел за изолација и одбрана при евентуални непогоди.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e