Шилегов: Еден човек, продолжил три туѓи животи!

Успешно извршена првата трансплантација на срце !!!

Од истиот донатор на органи, во моментов се врши трансплантација на два бубрега !!!

Еден човек, продолжил три туѓи животи !!! Најголема почит за него (неа) и семејството.

Најголема почит за нашите домашни лекари и медицински експерти. Историски успех на македонското здравство. Респект за тимот. И за Венко !

Вистинско време да се размисли за суштински реформи во општеството. Да ги вратиме вистинските вредности, вистинските луѓе, на вистинско место.
ФБ статус на Петре Шилегов

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e