Ристиќ: Очекуваме целосно ИСПОЛНУВАЊЕ на барањата на #ЗеленФронт во најбрз можен рок

30-те организации од #ЗеленФронт го поздравуваат чекорот на Владата за ПРИФАЌАЊЕ на нашите 7 првични барања кои ги доставивме до нив.

Во исто време, потсетуваме дека се сложивме за средба со Владата САМО доколку тие 7 првични барања бидат во целост ИСПОЛНЕТИ.

Единствено на тој начин ќе се покаже вистинска волја за почеток на заедничко решавање на овие горливи проблеми.

Будно ја следиме реализацијата на барањата, и очекуваме нивно целосно ИСПОЛНУВАЊЕ во најбрз можен рок.”

Во превод, драги надлежни, фаќајте се за работа!

ФБ статус на Ирена Ристиќ

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e