Најчевска: Луѓето кои лажно се претставуваат како судии не може да продолжат да ја вршат оваа функција

Околностите дека обвинетата е жена и самохрана мајка, сама се грижи за своите деца, нејзината здравствена состојба е многу влошена и потребни и се подобри услови заради зачуваување на нејзиното здравје да прима редовна медицинска терапија и да има хигиена во домашни услови, а по потреба да посетува и специјалист, укажуваат дека се исполнети условите за замена на мерката притвор со куќен притвор …“

Еве, заради ова е потребен ветинг.

Луѓето кои лажно се претставуваат како судии не може да продолжат да ја вршат оваа функција.

Треба под итно да бидат отстранети од просториите на судот и да биде поведена постапка за лажно претставување.

Имено, не можам да замислам дека некој судија при чиста свест би потпишал ваква одлука.

ФБ статус на Мирјана Најчевска

Ознаки: ,

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e