Милошески: Претставата во „белата палата“ ќе потрае!

Пред некој ден напишав дека „гледачите“ треба да ги заземат своите места, бидејќи претставата во „белата палата“ само што не започнала.
Една недела подоцна: Мијалков се состанува со поранешни претседатели на комитети. Јанчев најавува дека ќе ја преземе партијата. Муцунски вели оти ДПМНЕ не е акционерско друштво за некој да го преземе. Кекеновски бара оставка од Мицкоски. Тој, пак, посакува нови избори…
Купете повеќе семки и пуканки, оти претставата ќе потрае!

ФБ статус на Зоран Милошески

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e