Милошески: Иронијата да биде поголема, шалабајзерското друштво отиде да го брани Гоцета од Бугарите…

Дилетантите-квазипатриоти, предводени од политичкиот аналфабет Мицкоски, денеска ќе продаваат магла пред споменикот на Гоце Делчев во Скопје.
Истите овие арамишта со скорни, потрошија близу една милијарда евра за да го направат „Скопје 2014“, за кој ни се смее сиот нормален свет. Им направија споменици на разни ојлевци-дојлевци, само на Делчев не се сетија!? И сега, да биде иронијата поголема, шалабајзерското друштво отиде да го брани Гоцета од Бугарите, токму пред споменикот кој Софија му го подари на Скопје пред точно 74 години!
Мери им умот, крој им капата!
ФБ статус на Зоран Милошески

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e