Милошески: Имаат право да протестираат кога „ударната тупаница“ Милошоски ќе рече…

Мицкоски и друштвото ќе имаат право да протестираат за Гоце Делчев, тогаш кога нивната „ударна тупаница“, Антонио Милошоски, од собраниската говорница ќе рече:
– Јас сум Македонец!
– Гоце Делчев е Македонец!
– Блаже Конески е џинот од Небрегово!
Се’ освен тоа е евтин популизам и повторно играње на картата на национализмот.
ФБ статус на Зоран Милошески

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e