Мандатот отиде, нека му јави некој на Мице

Мицкоски собрал сурија од никој и ништо, па тргнал на Водно да праша дали Заев има мнозинство. Во толпа, во група, или одење по улици со “исто што на исто се радува” мене ми изгледа прилично уличарски. Второ, да потсетиме: одење во тројки, четворки, петки и шестки по улици е типичен УДБА метод. Башка што Високиот Уличар уште се претставува и за лидер на партија.

Мандатот отиде, нека му јави некој на Мице. Односно “касно стиже Марко на Косово”. Страмота е само пред народ, луѓе го гледаат и си велат: “браќа сељаци, земљаци и останати концептуалисти, лидерот наш е пукнат меѓу очи”.

ФБ статус на Ненад Јовановиќ

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e