Лукароски: Со ПОЛИТИЧКИОТ говор на Мицкоски го испогани големиот празник…

Христијан Мицкоски со својот денешен ПОЛИТИЧКИ говор го испогани големиот празник…

Во неговиот говор повеќе беше спомнуван СДСМ, отколку Илинден…
Во неговиот говор повеќе беа спомнувани Јанчев, Тодоров и Мијалков, отколку Питу Гули, Даме Груев и Јане Сандански…

Брука од човек… Брука од политичар… Брука од Македонец!
ФБ статус на Ацо Лукароски

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e