Лукаревска: Чекор по чекор се бориме против сивата економија

УЈП почна со исплатата на повратот на 15% од ДДВ преку мерката #МојДДВ ✊

Парите ги враќаме назад кај граѓаните

За прв пат ваква мерка допринесува со скенирање на сметките преку едноставна апликација ,повеќе од 3 милиони евра за јули,август и септември да легнат на сметките на граѓаните.

Се зголеми наплатата на ДДВ-то

Чекор по чекор се бориме против сивата економија

#МојДДВ дава резултати

ФБ Статус на Сања Лукаревска

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e