Груевски пак ќе дојде на власт

Груевски пак ќе дојде на власт.
Во Идризово ќе прогласи затворска република која ќе ја води, а тушевите ќе ги прогласи за Халкидики.
Зврлевски ќе одлучува дали на некого ненамерно му паднало сапунчето или сам го пуштил.

Иле Гебелс секогаш намерно ќе го пушта, а ќе се прави дека случајно му паднало.
Чавков ќе наплаќа за по нужда. Два динара друже.
Гордана Јанкуловска ќе отвори салон за убавина и депилација во женското одделение.
Мијалков ќе го прислушкува црцорењето на птиците поткачени на бодликавите жици и ќе потпевнува: Зашто нисам птичица…

Миле Јанакиевски че пишти и вришти кај Велија у ќелија.
И така ќе владеат уште многу годиње.

Фејсбук статус на актерот Сашо Тасевски

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e