Голф игралиште наместо пат

Ако не го задржи Интерпол во Брисел, Груевски ќе оди во инспекција на патниот правец Кичево- Охрид за да се увери дали промашувањата се одвиваат според планираната динамика и што уште треба да се направи за да може овој важен патен правец до крајот на годинава да заврши во Агиос Јоанис, а меѓу Охрид и Кичево наместо пат да се направи голф игралиште со 1.118 дупки!

Фејсбук статус на Бранко Тричковски

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e