Дудучки по неформална средба со Заев: Во неговите очи нема милиграм злоба кон оние што се обидоа да го убијат

Денеска ние, неколку лекари, во Струмица случајно се сретнавме со Зоран Заев. Скромен, едноставен, со огромна почит кон лекарската професија, човек во чии очи немаше ниту милиграм злоба и осветољубивост кон оние што се обидоа да го убијат него и другите пратеници. Затоа ги почитувам луѓето кои зрачат со храброст, слободољубивост и човекољубие.

Фејсбук статус на Др.Мице Дудучки – невропсихијатар

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e