Дојде време за “ќорка”!

Дојде време за “ќорка”! За сите кои ни украдоа 11 години од животот.За сите кои лажеа, крадеа и нарачуваа убиства.За оние со провизии, оние виновните за Мартин, Тамара, за Пустец и украденото право на глас, за шамарите и Космос, за скапиот и бесмислен кич проект Скопје 2014, за безобразното прислушување и богатење.
Но, сега и никогаш нема да биде време за плашливите и молчеливите.На нашето-осмели се, велеа не е време…ние сме независни…Затоа вашето време е заглавено во жабокречина…

Катерина Цаневска

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e