Да се помогне ако може, а не да се гледа сеир

Искрено, ми се смачи од дежурните плукачи од фотељи од дома или од било каде по одморалиштата. Ама што и да се случи, тука се. Цел свет се справува со пожари. Мислите дека па вие ке направите нешто повеке да сте на власт? Ако не отидат таму, зошто не отишле. Ако отидат, што мајка бараат. Pray за Турција, pray за Хрватска, pray за било каде, а pray за Македонија? Па побогу, ова е вонредна ситуација. Да се помогне ако може, а не да се гледа сеир.

ФБ статус на Емилија Лазаревска

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e