Да го вратиме ДПМНЕ!!!!

За десет дена (ЦЕЛИ ДЕСЕТ ДЕНА) од стапување на власт СДСМ не успеа да изгради ниту еден автопат, ниту едно училиште, ниту една болница.
Не успеа да ја запре корупцијата.
Не обезбеди ефикасна администрација. Не го подобри квалитетот на образованието, на здравствената заштита и на социјалната заштита.
Не изгради системи за заштита на животната средина и не ги исчисти депониите.
Срамота.
Да го вратиме ДПМНЕ!!!!

Фејсбук статус на Мирјана Најчевска

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e