ЦЕЛОСНА ПОДДРШКА ЗА СЕ ОНА КОЕ ГО ИМАШ НАПРАВЕНО ЗА КР.ПАЛАНКА Нема да те оставиме сам во оваа борба!!! Рамо до рамо, до крај…

Другар Љупчо Николовски,
Вистинскиот успех е надминување на стравот од неуспех.
Нашата најголема слабост лежи во откажувањето. Најсигурниот начин да успееме е да се обидете уште еднаш.
Целосна подршка за тебе, за се она кое го имаш направено во претходниот период пред се како човек и како владин функционер за секој еден од нас, за сите, за наша Крива Паланка, без притоа гледајќи на политичка, верска или национална припадност!
Нема да те оставиме сам во оваа борба!!!
Рамо до рамо, до крај…✊️👊

status_vlatko

Фб статус на Влатко Ристовски

 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ:

(ВИДЕО) МНОГУ ПОСВЕТЕНО РАБОТЕВ НА ГРИЖА ЗА СИТЕ ОД ОВОЈ ГРАД Николовски со обраќање до кривопаланчани

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e