(ВИДЕО) МНОГУ ПОСВЕТЕНО РАБОТЕВ НА ГРИЖА ЗА СИТЕ ОД ОВОЈ ГРАД Николовски со обраќање до кривопаланчани

Во изминативе седум години покажавме како се сака родниот град и како може да живее нова ера. Генерации на политичари го забораваа крајот, затоа се борев за една идеја за … Продолжи со читање (ВИДЕО) МНОГУ ПОСВЕТЕНО РАБОТЕВ НА ГРИЖА ЗА СИТЕ ОД ОВОЈ ГРАД Николовски со обраќање до кривопаланчани