Цаноски за Јанкулоска: Емел Рамковска ќе и каже како се издржува во затвор без да ги види децата со години

Гордана Јанкулоска: “Дома сум, кој сака нека повели на кафе”
Препорачувам да ја покани Emel Ramkovska пред да влезе. Таа најдобро ќе и објасни како се издржуваат цели 6 години затвор и тортура.
Емел беше не со едно туку со три малолетни деца во моментот кога ги затворија како глувци без да има можност да си ги види децата со години.
Правдата може да задоцни, но секого ќе го стигне.

Сефер Цаноски

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e