Беличанец: За 2,5 години откако стана претседател на ВМРО-ДПМНЕ, Мицкоски покажа дека не напредувал политички

МИЦКОСКИ СЕ ЗБУНИЛ!

ПОРАЗОТ НА ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ ГO ПРЕТВОРИ ВО “ПОБЕДА” НА ЛОКАЛНИТЕ ИЗБОРИ!

Двете и пол години откако беше избран за претседател на ВМРО-ДПМНЕ покажаа дека Христијан Мицкоски не напредувал политички. Тој не успеа да исполни ниту една празнина од неговата идеолошка супстанца. Ако воопшто ја имал?!

ПРИТОА “АЛБАНЦИТЕ” ГИ БРОИ СО “0”!

ФБ статус на Тито Беличанец

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e