Наместо помош од ВАР, доби снимка од паркинг! (ВИДЕО)

Комични сцени доаѓаат од Израел. На мечот меѓу Макаби од Хаифа и Беитар од Ерусалим, судијата морал со помош на ВАР собата да провери дали треба да досуди пенал, но кога побарал проверка добил снимка од паркингот пред стадион!

Оваа бизарна сцена можеле да ја видат и гледачите кои го следеле натпреварот на ТВ екраните.

Ознаки:

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e