(ВИДЕО) Погледнете го новиот спот на Здравко Чолиќ

Најновата песна на Здравко Чолиќ, “Ničeg nije bilo između nas”, која ја освои публиката во регионот конечно ја доби својата видео илустрација.

Зад видеото се потпишуваат Александар Сретеновиќ со аранжман на Никша Братош, а истото е сработено на филмски начин.

Приказната раскажува за млад брачен пар, кој поминува низ тежок емотивен период исполнет со кризи и искушенија.

Видеото е снимено во Нови Сад, а вие погледнете ја финалната верзија, и слушнете ја новата песна на Здравко Чолиќ.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ