(ВИДЕО) Операциите се чудо! Еве како изгледала Кајли Џенер пред една деценија

Кајли Џенер е пример дека пластичната хирургија може да направи чуда! Најмладата од кланот Кардашијанс во последната деценија драстично го промени сопствениот изглед. Таа има 22 години, а веќе подлегна под нож за неколку естетски корекции. На Инстаграм има над 110 милиони следбеници и е вистинска ѕвезда на која се огледуваат младите.

Еве како изгледала пред операциите:

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ