(Видео) Бритни Спирс за малку ќе паднеше на бина!

Бритни Спирс на 27 септември настапи во Лондон на Apple музички фестивал, а нејзината изведба беше повеќе од добра. Освен за една работа …
Фановите добија сè што очекуваа од Бритни. Познатите хитови, десетици танчери и одлична кореографија.

Всушност, добија и нешто повеќе, односно моментот кога Бритни речиси “падна” на сцена, но потоа продолжи како ништо да не се случило.

За поврзани вести продолжете надолу

Ознаки:

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e