Се појави забавена снимка од концертот на Адел: На никого не му е јасно како исчезнала од сцената

Адел го завршила концертот, стоела на сцената и одеднаш почнале да паѓаат розови конфети.

А потоа во последниот момент од шоуто пејачката исчезнала од сцената. И никому не му е јасно како го извела тоа.

„Каде исчезна?“, „Како?“, беа дел од коментарите на Твитер.

Еден корисник на Твитер мисли дека тоа е холограм.

„Се колнам дека холограмот е како ABBA“, пишува корисник на социјалната мрежа.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e