Совети вредни злато – Џенифер Лопез за фитнесот и исхраната

Џенифер Лопез веќе наврши 50 години, но на нејзиниот изглед можат да завидуваат многу помлади девојки и жени. Нејзиниот начин на живот е здрав и таа ретко ги крши правилата.

Ова се нејзините совети за здравје и фитнес, кои не морате целосно да ги следите, но обидете се да практикувате барем дел од нив:

Стомачни секој ден

Таа секој ден прави најмалку 3 серии од по 50 стомачни вежби.

Фотографирајте се

Ако сте си зацртале одредена цел, фотографирајте се на неколку дена, за да можете да го гледате напредокот и да не се обесхрабрувате.

Предизвикајте се себе

Дајте си задача дека ќе го ограничите внесот на јаглехидрати и штетни масти и држете се строго до тоа.

Останатите совети прочитајте ги ТУКА.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e