Нора Шакири стана мајка, синот доби прекрасно, необично име

Водителката Нора Шаќири, која сега работи во секторот за односи со јавност во Министерството за култура на социјалните мрежи објави дека стана мајка.

Таа и нејзиниот сопруг Марко денеска станаа за првпат родители. Нора и преку социјалните мрежи му посака добредојде на синот и го откри неговото име – Ијан.

nora-shakiri

Среќниот татко, пак, со фотографија од неговата сопруга објави дека е горд татко и сопруг.

Последните месеци од бременоста таа ги помина во изолација дома, па во една прилика кажа како се чувствуваше во овие моменти на неизвесност и криза.

„Не се плашам. Сега треба сите да останеме здрави во главата и позитивни, инаку ќе полудиме и ако кивнеме“, изјави Нора. Она што најмногу ја опушта во овие моменти е музиката и времето поминато со сопругорт, музичарот Марко Марковиќ и позитивниот дух кој е нејзино обележје.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e