(Фото) Само Ким Кардашијан може да шокира секој ден

Само што ќе помислиме дека нема веќе со што да не изненади Ким Кардашијан, што се однесува до нејзиниот избор на гардероба, после се и после сите шок фотографии, очигледно се лажеме, еве што ново има сега да ни покаже Ким:

7 6 5 4 3 2 1

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e