(ФОТО) Лила Филиповска имаше свето крштевање во водите на реката Јордан

Познатата македонска водителка и инфлуенсерка Лила Филиповска вчера беше во посета на Јордан.

Имено, Лила вчера сподели дека се крстила во светата река во која Јован Крстител го крстил Исус Христос.

Познатата водителка сподели неколку фотографии од овој значаен момент за неа, а како опис го напиша следното:

Како вистинска христијанка и верник, денес ми се исполни една дамнешна желба… Крштевање во светите води на реката Јордан, местото каде што Јован Крстител го крстил Исус 🙏❤️ Никогаш посреќна, никогаш поблиску до Бог 🙏. Да правиме добри дела и да шириме љубов – стои во нејзиниот опис.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e