Во игра е само една опција

Во игра е само една опција

Али Ахмети: Во игра се четири опции или нови избори.
Али,Тричковски мисли поинаку: Не, Али, во игра е само една опција: да се откачиш од Никола Груевски и да ја оставиш партијата да учествува во формирањето на новото парламентарно мнозинство, тоа е најмалку лошо за тебе и е најдобро за Македонија!
Верувај ми!

Фејсбук статус на Бранко Тричковски

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ