(Видео)Заев со безрезервна поддршка за македонскиот спорт

Претседателот на СДМС,Зоран Заев, на својот фејзбук профил објави видео во кое дава безрезервна поддршка за македонскиот спорт.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e