(ВИДЕО) Стефан Богоев и Зоран Илиoски во „Топ тема“

Во Собранието се брани правото на дебата или се опструира формирањето на новото парламентарно мнозинство? Го толкува ли секоја од партиите собранискиот Деловник според своите потреби. Потребно ли е автентично толкување на членовите 78 и 79 од Деловникот за да се надмине собраниската криза.
Во Топ тема на Ваша страна на оваа тема дебатираат пратениците Зоран Илиoски од ВМРО-ДПМНЕ и Стефан Богоев од СДСМ.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e