Ременски: Кадарот на Амди Бајрам да се врати во основно

Кадарот на Амди Бајрам бил запрепастен од моето работење во министерството …
И треба да биде…
За да научи како се чита закон и како се работи по закон треба да се врати во основно и прво да научи елементарни работи, зошто се друго е виша математика за него, а пропаганда за оние кои го советуваат …
Ама кој да разбере пустото …

Фејсбук статус на Фросина Ташевска-Ременски, пратеник во Собрание на Р.Македонија

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ